Alle informatie over onze eigen Pniël App

Handige linkjes

Als wijkgemeente Pniël maken we gebruik van onze eigen kerk-app. Leden van onze wijkgemeente kunnen toegang krijgen tot deze app. Zodra je de app hebt gedownload kan jij je eigen profiel aanmaken, zo compleet als je maar wil. We vinden het fijn als je een goede profielfoto van jezelf, je verjaardag, je adres en wat leuke weetjes over jou toevoegt! Dit verschijnt in de ledenlijst die in de app zit. Maar dat niet alleen, er zit ook een agenda in, zo zie je in één oogopslag alle kerkdiensten en activiteiten in de gemeente. En, geld overmaken aan de collecte wordt nu nóg makkelijker!

Maar het allerbelangrijkste is toch wel het sociale gedeelte. Jij zit ongetwijfeld op een kring, helpt een handje bij de activiteiten of denkt mee in een commissie. Daar kan jij zelf aparte, besloten, groepen voor aanmaken. Zo kun je onderling communiceren, agenda-activiteiten bijhouden en nog veel meer!

Om van de Pniël-app gebruik te maken, moet je je registreren. De app-beheerders controleren alle aanmeldingen zorgvuldig én geven je vervolgens handmatig toegang. Zo houden we de app veilig!

Heb je vragen? Kijk bij de veelgestelde vragen of Stuur ons een mail

Download Pniel App in Apple iOs Store         Download Pniël App in de Google Play Market

 

download pniel app QR