De kerkenraad volgt de adviezen van de regering.
Tot nader order geldt het volgende:

 • Kerkdiensten gaan wel door, maar zonder in de kerk aanwezige gemeenteleden.
 • U kunt thuis meeluisteren via de livestream, kerkomroep of kerkradio.
 • Verenigingsavonden en catechisaties gaan niet door.
 • Huisbezoeken vinden alleen in bijzondere gevallen plaats en dan uitsluitend na wederzijdse telefonische definitieve akkoordbevinding vlak voor het bezoek van ouderling/dominee en gemeentelid.

Deel dit bericht met mensen waarvan u weet dat zij geen e-mail of internet hebben. Hou deze pagina ook in de gaten voor wanneer er nieuws is.

Laatste nieuws

 • Aangescherpte maatregelen

  Op 23 maart heeft de overheid de maatregelen voor samenkomsten aangescherpt. Ook voor komende zondag zoeken we naar mogelijkheden om de kerkdiensten (zo nodig in een verder afgeslankte vorm) door te laten gaan. Houd dit liveblog in de gaten voor meer nieuws.

 • Voedselbank inzameling

  De Voedselbanken hebben aangegeven dat zij producten te kort komen omdat ook de supermarkten geen overschotten meer hebben. Aangezien we zondag tijdelijk niet bij elkaar kunnen komen in de kerk geven we u op een andere manier de mogelijkheid om alsnog spullen in te leveren.

  Inlevermomenten
  Vrijdag 27 maart van 19.00 uur tot 20.30 uur
  Zaterdag 28 maart van 12.00 uur tot 13.00 uur

  Inleveradres
  Het Oude Centrum, naast onze kerk.

  Om besmettingsgevaar te voorkomen kunt u de spullen ook onder de overkapping bij het fietsenrek neerzetten. Hou in elk geval 1.5 meter afstand van elkaar!

  Benodigde producten

  • Zonnebloemolie
  • Eieren
  • Houdbare melk
  • Koffiepads
  • Waspoeder en wasverzachter

  Er is ook de mogelijkheid om een gift te doen in het collectebusje die we hebben staan of u kunt een gift overmaken naar de diaconie: NL96 INGB 0663 9114 94 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Zeist o.v.v. inzameling voedselbank. 

 • Tips vanuit het jeugdwerk

  Wij leven in een bijzondere tijd, waarin ook alle kerkelijke jeugdactiviteiten helaas stil komen te staan. Dankzij de HGJB bieden wij hierbij wat materialen voor thuis aan! Zie onderstaande pagina met tips.

  www.pnielzeist.nl/tips

 • Diensten van vandaag

  We hebben vandaag weer 2 diensten die we uitzenden. Om 10 uur en om 17 uur. Kijkt u mee?

  www.pnielzeist.nl/livestream

 • Contact met ouderen

  Misschien merkte u het wel in uw eigen agenda en had u deze week ruim de tijd over. Ouderen zitten door het coronavirus in een sociaal isolement. Heeft u een kwartiertje over? Bel iemand op of stuur een kaartje!

  www.pnielzeist.nl/coronavirus/contact-met-ouderen

 • Wijkbrief per e-mail

  Vrijdag of zaterdag komt meestal de nieuwe wijkbrief online beschikbaar. Om deze te kunnen lezen moet er worden ingelogd. Wist je dat we je ook een e-mail kunnen sturen wanneer deze beschikbaar is? Aanmelden kan heel eenvoudig in 3 stappen.

  1. Ga naar 'Mijn account'
  www.pnielzeist.nl/inloggen
  Log eventueel in wanneer dat nog niet is gebeurd

  2. Klik op gebruikersinstellingen wijzigen
  Aanmelden e-mail wijkbrief

  3. Zet het vinkje aan
  Scroll naar beneden, zet het vinkje 'Ik ontvang graag een e-mail wanneer de nieuwe wijkbrief beschikbaar is.' aan en klik op opslaan.

  Vinkje aanzetten

  Vanaf dat moment stuurt de wijkbriefschrijver een e-mail wanneer de nieuwe wijkbrief klaar staat.

  Je kan ook andere gemeenteleden helpen. Print de wijkbrief uit voor iemand die geen internet heeft.

 • Dag van Nationaal Gebed

  Afgelopen zondag mochten we op een virtuele manier toch met elkaar verbonden zijn met onze kerkdiensten. Woensdag 18 maart over heel de dag is er ook op een virtuele manier een Dag van Nationaal Gebed.

  Meer informatie:
  www.missienederland.nl/nationaalgebed

 • Kerkomroep

  We hebben vandaag 2 kerkdiensten mogen uitzenden. Beide diensten zijn terug te kijken of luisteren via Kerkomroep.

  www.kerkomroep.nl/#/kerken/10514

 • Ochtendienst

  Positieve reacties na de eerste dienst. Gemiddeld 90 kijkers dus 90 gezinnen die meekeken. Vanmiddag om 17:00 hebben we weer een uitzending. Deel de link om ook andere de mogelijkheid te geven te luisteren.

  www.pnielzeist.nl/livestream

 • Kerkdiensten 15 maart

  Morgen kunt u thuis meekijken met de kerkdiensten. Aangezien er nu veel meer mensen meekijken dan een gebruikelijke zondag vragen we of u via onze speciale pagina de livestream wilt bekijken en bij voorkeur niet via kerkomroep.

  www.pnielzeist.nl/livestream

Coronavirus

I.v.m. maatregelen om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan vragen we u niet naar de kerk te gaan maar de kerkdienst thuis mee te luisteren.

Wijkbrief

De wijkbrief van onze gemeente is achter een login beschikbaar. Op deze manier kunt u ondanks dat u thuis moet meeluisteren de wijkbrief nog steeds gelezen worden.

Kerkdiensten

Thuis kunt u met onze kerkdiensten meebeleven via de livestream, kerkomroep of kerkradio. We plaatsen hier op deze webpagina ook de liturgie van de dienst.