Club Gideon

Hé hallo!

Ben je tussen de 12 en 15 jaar? Dan ben je van harte welkom bij Gideon. Wij komen om de vrijdag bij elkaar van 20.00 - 22.00 uur in het Soephuis. Kort vertellen we jou even wat wij doen bij Gideon.

Totdat iedereen er is, kletsen en grappen we wat af, daarna tijd voor serieuze zaken. De avond begint met gebed. Hierna hebben we een korte Bijbelstudie. Deze ziet er altijd weer anders uit: discussie aan de hand van stellingen of een inleiding waarna we in kleine groepjes vragen beantwoorden.

In het eerste gedeelte zijn we vooral bezig met de Bijbel en God. We willen je aan het denken zetten en hopen dat je zo steeds meer leert over God en over je geloof in Hem. Onderwerpen die we zoal behandeld hebben zijn: 'Wat is geloven?', 'Relatie hebben en onderhouden met God', 'Hoe getuigen we van ons geloof?' en 'Wie is Jezus voor ons?' Je mag je mening uiten, meepraten, luisteren, vragen stellen, discussies voeren. Kortom, je past er altijd tussen!

Het tweede gedeelte van de avond hebben we vaak een activiteit. Een leuk spel bijvoorbeeld in het Soephuis, het park of in de kerk. En ... met Gideon gaan we er ook graag op uit; avondje sporten, zwemmen of bowlen!

Verder? Nou, in december komt Sinterklaas vaak even buurten en hebben we een kerstdiner, dan komt iedereen op chique. We gaan ook naar de HGJB 'TOV'-avond. Aan het einde van het seizoen sluiten we af met kamp. Veel plezier, weinig slaap :)

Je merkt, naast de serieuze zaken is het ook erg gezellig bij Gideon!

Kom gewoon eens checken hoe het op een vrijdagavond gaat, we zien je graag!

Doelgroep
vanaf middelbare school