Zondagsschool

Al een eeuw lang mogen we vertellen vanuit het woord van God op zondagsschool en dat is een rijke zegen die we vanuit onze gemeente mogen doen. Jaar in jaar uit gaan op zondag de deuren open voor alle kinderen uit de gemeente, maar ook gastkinderen, familie, buurkinderen, vriendjes en vriendinnetjes. Hoe trouw is God in zijn werk voor onze kinderen in de gemeente!
Door de jaren heen groeit de zondagsschool mee in de tijd en zijn structuren veranderd, maar hebben we als doel dat de Bijbel centraal blijft staan. We zingen en vertellen een verhaal uit de Bijbel of bespreken een thema. Verwerking van het verhaal of thema doen we in de vorm van knutselen, spel, drama en gesprekken. Verder staat ons gezamenlijk gebed centraal, een moment waarin we met elkaar God danken en bidden.

Wij ervaren met elkaar dat zondagsschool voor de kinderen een verrijkend bezinningsmoment op onze zondag is. Elke zondag buiten de schoolvakanties is er tijdens de middagdienst vanaf 16.45 uur zondagsschool voor de kinderen uit groep 1 tot 6.

De onderbouwgroep bestaat uit groep 1 & 2 en is in het Soephuis.
De middenbouwgroep bestaat uit groep 3 & 4 en is in de Walkartzaal.
De bovenbouwgroep bestaat uit groep 5 & 6 en is in het Oude Centrum.