Volgende geplande livestream

21 juli 2024

Aanvang
Voorganger
Ds. G.M. van Meijeren

Collecte

CollecteNaast de collecte in de dienst collecteren ook digitaal. In de wijkbrief kondigen we onze collectedoelen aan. Gebruikelijk hebben de collectes de volgende doelen:

  • 1e collecte (zwarte collectezak): Algemeen diaconaal werk
  • 2e collecte (rode collectezak): Plaatselijk kerkenwerk
  • 3e collecte (groene collectezak): Vrije collecte voor diaconie of kerkenwerk
  • Zendingsbussen: GZB (70%) en IZB (15%) en ZEC (15%).

U kunt de collecte naar ons overmaken maar het kan ook makkelijker op onze collectepagina. Hier geeft u de bedragen per collecte op en rekent deze af met iDeal. Bezoek de collectepagina door het klikken op de link of met uw mobiele telefoon de QR code te scannen.

Geef aan de collecte

Napraten

Wilt u naar aanleiding van deze dienst napraten? Neem contact met onze predikant of scriba.

Contactgegevens

Livestream terugkijken

Klik op de knop Abonneren

Heeft u een livestream gemist? Of wilt u graag de Volkskerstzang terugkijken. Dit kan op ons YouTube kanaal. Hier hebben we verschillende afspeellijsten gemaakt met de verschillende opnames. 

Wanneer u bent ingelogd op YouTube kunt u zich ook abonneren op het YouTube kanaal. Ga hiervoor naar ons YouTube kanaal en klik op de rode knop 'ABONNEREN'. Het kost geen geld maar zorgt er wel voor dat YouTube u op de hoogte houdt van nieuwe uitzendingen.

Ons YouTube kanaal Afspeellijst kerkdiensten Volkskerstzang

Audio opname bij kerkomroep

Mochten er problemen zijn met bovenstaande livestream kunt u ook via kerkomroep meeluisteren. U kunt ook oude opnames downloaden om deze op later moment offline (op vakantie of in de auto) te beluisteren.

Kerkomroep