Aanmelden kerkdiensten

Op dit moment is er geen reguliere kerkdienst waarvoor aangemeld kan worden.

Ochtenddienst 16 mei 2021

Aanvang
Voorganger
Ds. J.J. van Holten
Thema
Preek over: Handelingen 1 : 11
Schriftlezing
 Mattheus 24 : 29 - 31 | Handelingen 1 : 7 - 12
Liturgie

Psalm 104 : 2

Lied 444 : 1  Weerklank

Psalm 21 : 1, 13

Psalm 110 : 1, 2

Psalm 96 : 6, 9

Lied 220 : 1, 3, 7  Weerklank

 

Collecte

collectenpnielWe collecteren op dit moment digitaal. In de wijkbrief kondigen we onze collectedoelen aan. Gebruikelijk hebben de collectes de volgende doelen:

  • 1e collecte (zwarte collectezak): Algemeen diaconaal werk
  • 2e collecte (rode collectezak): Plaatselijk kerkenwerk
  • 3e collecte (groene collectezak): Vrije collecte voor diaconie of kerkenwerk
  • Zendingsbussen: GZB (80%) en IZB (20%).

U kunt de collecte naar ons overmaken maar het kan ook makkelijker op onze collectepagina. Hier geeft u de bedragen per collecte op en rekent deze af met iDeal. Bezoek de collectepagina door het klikken op de link of met uw mobiele telefoon de QR code te scannen.

Geef aan de collecte

Napraten

Wilt u naar aanleiding van deze dienst napraten? Neem contact met onze predikant of scriba.

Contactgegevens

Livestream terugkijken

Klik op de knop Abonneren

Heeft u een livestream gemist? Of wilt u graag de Volkskerstzang terugkijken. Dit kan op ons YouTube kanaal. Hier hebben we verschillende afspeellijsten gemaakt met de verschillende opnames. 

Wanneer u bent ingelogd op YouTube kunt u zich ook abonneren op het YouTube kanaal. Ga hiervoor naar ons YouTube kanaal en klik op de rode knop 'ABONNEREN'. Het kost geen geld maar zorgt er wel voor dat YouTube u op de hoogte houdt van nieuwe uitzendingen.

Ons YouTube kanaal Afspeellijst kerkdiensten Volkskerstzang

Audio opname bij kerkomroep

Mochten er problemen zijn met bovenstaande livestream kunt u ook via kerkomroep meeluisteren. U kunt ook oude opnames downloaden om deze op later moment offline (op vakantie of in de auto) te beluisteren. Kerkomroep bied in tegenstelling van de livestream alleen maar audio opnames en geen beeld en liedteksten.

Kerkomroep

Collecte

Ook nu nog heeft het onze voorkeur dat de collectes zo veel mogelijk digitaal worden gegeven. Via de SKG website kan met iDEAL gegeven worden.

Wijkbrief

De wijkbrief van onze gemeente is achter een login beschikbaar. Op deze manier kunt u ondanks dat u thuis moet meeluisteren de wijkbrief nog steeds gelezen worden.

Kerkdiensten

Wanneer u niet bent ingeroosterd voor de kerkdienst en via aanmelden geen extra plekken beschikbaar zijn kunt u alsnog thuis de kerkdiensten meebeleven via de livestream, kerkomroep of kerkradio.