TFC Living Hope

TFC Familiefoto

Peter & Vanessa, Noah en Selah

“Wij geloven in het principe dat de zendingsroeping een familieroeping is, en niet alleen het ‘werk’ van de vader. Er zijn activiteiten die we individueel doen, maar wij houden altijd vast aan het feit dat we samen in deze dienst staan.” 

Peter maakt deel uit van het leidinggevend team van de campus. In zijn portfolio zit: vluchtelingenwerk, samenwerking met lokale kerken in het kader van de REL (Reseau Evangélique Lausannois), administratie van gebouwen en huurappartementen voor stafleden en studenten, aansturing van projecten in Togo. 
Peter geeft tijdens het wintertrimester (januari – maart) meestal de cursus voor ontwikkelingshulp en coördineert de praktijkstages hiervoor. Hij is 2-3 keer per jaar twee weken in Togo voor evaluatie en training en onderwijst 4-6 weken per jaar op de campus en op andere plaatsen in de wereld. De verantwoordelijkheid voor lokale inzet (vluchtelingenwerk, administratie, samenwerking met lokale kerk) gaat het hele jaar door.

Vanessa leidt het werk onder prostituees in Lausanne en de Bijbelstudie met deze vrouwen. Ze vertaalt regelmatig lessen in het Frans en maakt deel uit van het lokale schoolbestuur van de gemeente Epalinges. Vanessa is betrokken bij pastorale zorg van jongeren op de campus en zorgt voor de gasten. Zij is ook moeder van twee jonge kinderen en manager van de huishouding. 

In Togo zijn projecten om o.a. de voedselvoorziening, hygiëne en toiletvoorzieningen te verbeteren. Peter is hier intensief bij betrokken. 
Peter en Vanessa zijn door familiebanden verbonden met Nederland en zijn jaarlijks in Zeist. Deze perioden worden aangekondigd door de thuisfrontcommissie. Als u meer wilt weten dan kunt u zich aanmelden voor de besloten groep op Facebook en/of contact opnemen met Florien Lustig, voorzitter van de thuisfrontcommissie.

Via onderstaande links kunt u meer informatie lezen over de thuisfrontcommissie en hoe u dit project financieel kunt ondersteunen. 

We stellen het erg op prijs wanneer u met ons mee denkt.    
Persoonlijke initiatieven zijn van harte welkom. 
Via ons e-mailadres tfclivinghope@gmail.com en de dozen van TFC Living Hope bij de ingangen van de kerk kunt u uw ideeën kwijt. 
We vertrouwen op uw betrokkenheid  en bevelen het gezin van Peter en Vanessa van harte in uw voorbede aan.

ADRES:

Familie P. Randewijk
Chemin de la Jaquiere 48
1066 Epalinges
Zwitserland
E. peter.randewijk@gmail.com

GIFTEN:

  • NL49 INGB 0004.1306.59 t.n.v. HERV WIJKGEMEENTE PNIEL ZEIST onder vermelding van TFC Living Hope (ANBI-status)
  • NL67 INGB 0007.5173.81 t.n.v. TFC LIVING HOPE (geen ANBI-status)
  • Gift in envelop (collectebonnen mag ook) in één van de collectezakken met vermelding TFC Living Hope