Aanmelden

De Wie is Wie is alleen in te zien als u er zelf ook instaat. Wilt u dat? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar wieiswie.oudekerk@outlook.com.

Privacy

De gegevens en de foto die u aan ons doorgeeft voor de Wie is Wie, komen in een beveiligde omgeving te staan. Dit betekent dat alleen gemeenteleden met een inlogcode uw gegevens kunnen inzien. Een inlogcode wordt alleen verstrekt aan gemeenteleden die in de Wie is Wie staan. Uw gegevens en foto worden uitsluitend gebruikt voor (het doel van) de Wie is Wie. Uw gegevens en foto zullen nooit aan derden worden verstrekt. Indien u dat wenst, kunnen uw gegevens te allen tijde worden verwijderd. Stuur daarvoor een e-mail naar wieiswie.oudekerk@outlook.com.

Inloggen

U bent nog niet ingelogd. Heeft u al een inlogcode? Klik op onderstaande knop om in te loggen. Heeft u nog geen inlogcode? Meld u dan eerst aan voor de Wie is Wie. Inlogcode vergeten? Ga naar www.pnielzeist.nl/wachtwoord-vergeten, komt u er dan nog steeds niet uit neem dan contact op met de webmaster. webmaster@pnielzeist.nl

Inloggen